Service GSM Turnu Magurele - Reparatii telefoane Turnu Magurele

Service

Service GSM

De la cei mai tineri, la cei mai in varsta, fiecare dintre noi detinem un telefon mobil. Fie ca acesta este mai performant sau mai putin performant, nu ar trebui sa lipseasca nimanui deoarece a devenit un accesoriu si un adevarat ajutor in majoritatea momentelor. Ne ajuta sa tinem legatura cu cei dragi, indiferent de distanta, este mereu aproape de noi pentru a cauta ceva pe internet sau ne poate ajuta si usura activitatile de zi cu zi. De aceea, trebuie sa avem constant grija de el si sa ne asiguram ca il mentinem in siguranta si ca are parte de protectia necesara. Totusi, ce facem atunci cand telefonul nostru nu mai functioneaza corespunzator sau din cauza unui accident, anumite piese trebuie inlocuite?

Ei bine, apelam la un service GSM. Fane GSM iti sta la dispozitie in momentele mai putin placute, astfel incat sa te poti bucura iar de telefonul tau. Fane GSM detine 3 locatii in Turnu-Magurele, Teleorman, astfel incat sa-ti fim alaturi si sa ne gasesti cu usurinta. Echipa Fane GSM se va asigura ca telefonul tau va fi reparat in cel mai scurt timp sau ca vei reusi sa ai parte de piese originale, inlocuite cu mare atentie si profesionalism. La Fane GSM punem accentul pe servicii de calitate, atentie si dedicare. Fiecare client al nostru este indrumat de catre consultantul gsm pentru a face alegerea corecta si pentru a evita, pe viitor, situatiile neplacute.

Fane GSM, gama de servicii

Daca am discutat despre cine suntem si cu ce ne ocupam, ar trebui sa va aratam si gama noastra de servicii, pentru a afla cum te putem ajuta in functie de problema cu care te confrunti:

Reparatii telefoane

Telefonul tau/Tableta ta prezinta anumite erori, bateria dureaza mult mai putin sau acesta nu mai functioneaza in parametrii normali? Adu-l la Fane GSM pentru o verificare.

Decodarea telefonului

Deseori, telefoanele codate au fost achizitionate la abonament, de la unul dintre furnizorii de servicii de telefonie. Totusi, ce putem face atunci cand ne dorim sa schimbam furnizorul, dar nu si telefonul?

Decodarea telefonului

Echipa noastra iti va gasi problema pe care o are telefonul tau si se va ocupa, pentru a o rezolva, in cel mai scurt timp. Cu siguranta, te vei putea bucura de servicii de calitate si de un telefon 100% functionabil.

Aplicare folie inteligenta

Inca nu stii ce este folia inteligenta pentru smartphone? Te asteptam la Fane GSM pentru a afla mai multe detalii despre aceasta si beneficiile pe care le are. Aceasta poate fi aplicata atat pe telefon, cat si pentru tableta sau chiar ceas/smartwatch.

Inlocuire display

Daca ai scapat telefonul si acum display-ul este spart, atunci ai nevoie de un service gsm pentru a ti-l inlocui. Schimbarea display-ului necesita multa atentie si experienta, astfel incat sa putem asigura o functionare perfecta a display-ului dupa schimbare.

Accesorii telefoane

Pe langa serviciul de GSM, iti oferim posibilitatea de a veni la Fane GSM pentru achizitionarea unei noi huse pentru telefon, schimbarea cablului usb sau achizitionarea de incarcatoare si casti.

Ai incredere in serviciile Fane GSM. Iti oferim garantie de 90 de zile astfel incat tu sa te bucuri de calitate si siguranta.

Locatii FaneGSM

  • str. General David Praporgescu nr. 33
  • 0767.293.293
  • Locatie WAZE ( click aici )
  • str. General David Praporgescu nr. 71
  • 0767.293.293
  • Locatie WAZE ( click aici )
  • str. General David Praporgescu nr. 97
  • 0767.293.293
  • Locatie WAZE ( click aici )

Cauti un Service GSM | Reparatii telefoane?

Contacteaza-ne sau vino direct la una dintre locatii!