Reparatii telefoane Teleorman / Turnu Magurele. Preturi mici, mici!!!

Despre noi

S.C MOBIFAN S.R.L este un brand care activeaza inca din 2007 pe piata din Romania. In acea perioada nu existau telefoane cu touch (smartphone) am deschis primul magazin in data de 15 septembrie 2007,în data de 1 mai 2008 am deschis al doilea magazin și în data de 06.11.2014 cel de al treilea magazin. FaneGSM este administrat de S.C MOBIFAN S.R.L. si are ca si activitate repararea telefoanelor mobile. De la schimbat display pana la inlocuirea butoanelor de volum sau schimbarea mufei prin intermediul careia se conecteaza telefonul la priza.

FaneGSM isi desfasoara activitatea in orasul Turnu Magurele, judet Teleorman si dispune de 3 locatii fizice. In fiecare locatie gasiti accesorii de calitate la preturi mici pentru telefonul dumneavoastra. Doar in una dintre locatii se presteaza si serviciul de reparatii telefoane. Va rugam sa accesati pagina „Locatii” pentru a sti exact unde sa ne gasiti.

Mai mult decat atat, cu siguranta, cel putin unul dintre serviciile noastre iti vor atrage atentia. In plus, vei fi sfatuit in continuare de catre echipa Fane GSM astfel incat sa eviti eventualele situatii neplacute.